Измина над месец от първите слухове, че връзката между Меган Фокс

...
Измина над месец от първите слухове, че връзката между Меган Фокс
Коментари Харесай

Меган Фокс - секси и сама на партито след Оскарите

Измина над месец от първите клюки, че връзката между Меган Фокс и Machine Gun Kelly минава през сложен интервал и е на път да завърши.

Макар теорията за невярност да беше отхвърлена, остава неразбираема повода за разрива в връзките им. Трудностите явно не престават, тъй като Меган Фокс се появи сама на празненството на Vanity Fair след Оскарите.

Докато изпълнителят е бил ангажиран с концерт по същото време в Калифорния. Според People, това, което е направило усещане, е че актрисата е била без своя годежен пръстен. И също по този начин с нов цвят на косата - червен.

И до момента в който Меган Фокс е била в положително въодушевление на празненството и в секси рокля източници на People настояват, че с Machine Gun Kelly към момента работят върху изглаждането на връзките си. Въпреки това множеството им другари считат, че всичко е завършило.

Забележителната секси рокля на Фокс е от сбирката пролет/лято 2023 на Miss Sohee, като пред Vanity Fair актрисата споделя, че цялостният ѝ образ е въодушевен от древногръцката митология и бягството на Персефона от Хадес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР